Nieuw contactpersoon vliegbasis

2017 03 14 overdracht gras vliegbasis

Op dinsdag 14 maart 2017 heeft GRAS-lid Richard van Tilborg (links) het spreekwoordelijke stokje overgenomen van zijn voorganger Edwin de Greeuw. Dit gebeurde in het bijzijn van Hoofd Sectie Communicatie, Majoor Inge van Megen (rechts). Deze informele overdracht vond plaats op Vliegbasis Gilze-Rijen na een aangenaam kennismakingsgesprek.

Als je lid van de GRAS bent dan ken je waarschijnlijk Edwin de Greeuw wel. Hij is meer dan 20 jaar betrokken bij de GRAS en onze contactpersoon richting de Vliegbasis. Edwin heeft gedurende deze tijd een vriendschappelijke relatie onderhouden met medewerkers van de Vliegbasis, maar gaat zich vanaf nu weer meer concentreren op zijn Apache Research Group.

Zijn opvolger, Richard van Tilborg, is web developer en al weer een jaartje of 15 lid van de GRAS. Zijn missie is om de banden met onze Vliegbasis aan te halen en te zoeken naar gemeenschappelijke belangen. "Vrede en veiligheid is voor ons Nederlanders gelukkig al weer decennia normaal, maar nog altijd niet zo vanzelfsprekend. Mede dankzij onze mannen en vrouwen van Defensie leven we in een veilig land en moeten we hen de ruimte en mogelijkheden geven dat zo te houden".

2017 03 14 overdracht gras contact

Edwin, bedankt voor je inzet en veel succes met je Apache Research Group!

Nieuwsbrief ontvangen?