DHC bevrijdingsvluchten op 5 mei | vrede & veiligheid vieren

5 mei bevrijdingsdag artiesten en luchtmacht crew

5 mei 2017 - Bevrijdingsdag! Ook dit jaar draagt Defensie Helikopter Commando (DHC) van de Koninklijke Luchtmacht haar steentje bij aan het verspreiden van vrede en veiligheid. Diverse ambassadeurs van de vrijheid worden vervoerd met de NH90 en Cougar helikopters vanaf vliegbasis Gilze-Rijen.

Vrede & Veiligheid. Heel gewoon, maar niet vanzelfsprekedend!

5 mei bevrijdingsdag hn90 jeugd van tegenwoordig

De ambassadeurs van de vrijheid zijn dit jaar: De Staat, Frank van de Lende (3FM DJ) en De Jeugd van Tegenwoordig. We wensen de crew van De Kooij succes met "De Jeugd". Het is geen seconde stil of saai! De sfeer is bijzonder relaxed en opgelaten. Iedereen heeft er zin in om het land in te trekken om samen een belangrijke boodschap uit te dragen. Onze veiligheid in Nederland is heel gewoon, maar laten we niet vergeten wie er voor de vrede heeft gezorgd en wie het behoudt voor ons allen!

5 mei bevrijdingsdag frank van der lende 3fm dj5 mei de jeugd van tegenwoordig gilze rijen

De S-459 vervoerde de bandleden van De Staat. 3FM DJ Frank van der Lende vliegt met de S-458 door het land. De Jeugd van Tegenwoordig stapte na de nodige veiligheidsbriefings in bij de crew van de N110. De N233 ging samen met de N110 als Neptune Section weg.

5 5 gilze rijen luchtmacht

Nieuwsbrief ontvangen?