Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2023.04.27 Basisbezoek Vliegbasis Beauvechain (B)

Reisdatum: 2023-04-27
Omschrijving: Basisbezoek Vliegbasis Beauvechain (B)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, het bezoek is volledig vol geboekt!! 

Beste Collega Spotters,

Tradities moeten in ere blijven en daarom ben ik erg verheugd dat een oude GRAS traditie weer in ere is hersteld.

Zoals jullie ongetwijfeld weten was Koningsdag standaard al een GRAS Reizen dag, waarbij we meestal naar België afreisden om de basis Beauvechain te bezoeken. Ook dit jaar zijn we op Donderdag 27 April 2023 weer welkom op Beauvechain voor een bezoek.

Beauvechain is een basis die jullie ongetwijfeld wel kennen. Hier staat de Belgische Marchetti vloot (SF260M+ en SF260D. Deze leuke trainers zie je eigenlijk maar zelden buiten België, dus ideaal om ze eens goed te scoren. Daarnaast vind je op Beauvechain ook de NH-90TTH en de A.109HA. Hiervan schijnt eerst genoemde al spoedig het veld te moeten ruimen door tegenvallende prestaties.

Tenslotte slaan we uiteraard het museum niet over, wat zeker de moeite waard is. Kortom dit bezoek is ideaal, het veld weet precies wat onze wensen zijn en dit staat garant voor een maximale score en enorme flexibiliteit. Het bezoek zal onder voorbehoud duren van 09:30 tot 15:30, met tussen de middag een lunch in de mess die voor eigen rekening is.

Wil je mee naar dit bezoek? Geef je dan voor 1 april 2023 op door middel van het GRAS Reizen inschrijfformulier. Deze is hier te vinden: https://www.gras-spotters.nl/gras-reizen/inschrijven-gras-reizen
Uiteraard kun je enkel mee als je GRAS lid bent en je contributie voldaan hebt.

Voor dit bezoek hanteren we VOL=VOL

Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS REIZEN

Inschrijven voor Basisbezoek Vliegbasis Beauvechain (B)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>