Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2023.06.22 Basisbezoek Vliegbasis St.Dizier (F)

Reisdatum: 2023-06-22
Omschrijving: Basisbezoek Vliegbasis St.Dizier (F)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, het bezoek is volledig vol geboekt!!

Beste GRAS Spotters,

Deze keer heb ik wederom een leuk bezoek in Frankrijk in de aanbieding.

Op Donderdag 22 Juni a.s. zijn we welkom op de Vliegbasis St. Dizier in het Noord-Oosten van Frankrijk. St Dizier is het veld waar het grootste deel van de Franse Rafales gehuisvest is. Je vind hierdan ook alle types zowel de B, C als enkele van de M variant. Bestaande uit de Escadrons  EC01.004 “GASCOGNE”  , EC02.004 “LA FAYETTE” en ETR03.004 “ACQUITAINE”. Welke weer bestaan uit verschillende SPA’s, dus genoeg variatie op de staart.

In 2019 waren we hier voor het laatst te gast en het programma destijds was erg goed te noemen, met mooie fotografeer mogelijkheden en er werden diverse hangaars bezocht. Er is toegezegd dat we het programma van destijds aan kunnen houden, dus dat beloofd veel goeds.

Dit betekend dan ook dat fotograferen en het schrijven van nummers geen enkel probleem is. Al zijn er op sommige plekken restricties.

Ondanks dat dit veld niet echt bij de deur ligt is het meer dan de moeite waard. Zo vaak zie je de Rafales nu ook weer niet en zeker al niet bij ons in Nederland. Mocht je er een meerdaagse trip van maken dan is er genoeg leuks op de route om mee te combineren. Denk hierbij aan Etain, Florennes en Nancy.

Voor dit bezoek zal geloot worden. Zoals jullie inmiddels wel bekend is hebben we wat problemen met emails die gebounced worden door onze spamfilter. Opgeven via de website zal dan ook niet lukken.
In dit geval dien je een mail te sturen naar gips@planet.nl met als titel Aanmelding Bezoek St.Dizier, vervolgens meld je hierin de volgende gebruikelijke informatie:

-Voornamen (geheel):
-Roepnaam:
-Achternaam:
-Adres:
-Postcode en woonplaats:
-Geb.data:
-Geb.plaats:
-Paspoortnummer:
-Email adres:

Ik wil jullie vragen om alles juist en correct dor te geven. Nu het systeem niet werkt kost mij dit heel erg veel extra tijd om alles te verwerken. Graag hiervoor jullie begrip.

LET OP: Alle mailtjes die niet volledig zijn worden door mij genegeerd en gelijk verwijderd.

Opgeven kan tot 20 April a.s. en er zal op 25 April a.s. geloot worden. Iedereen zal pas daarna te horen krijgen of hij/zij op de lijst staat.

 

Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Inschrijven voor Basisbezoek Vliegbasis St.Dizier (F)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>