Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2023.07.11 Bezoek Vliegbasis Luxeuil (F)

Reisdatum: 2023-07-23
Omschrijving: Bezoek Vliegbasis Luxeuil (F)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, het bezoek is volledig vol geboekt!!

Beste Collega Spotters,

Ondanks ik al een kleine 20 jaar de taak van coördinator GRAS REIZEN heb, kan ik toch met trots melden dat we weer een heel gaaf bezoek hebben kunnen regelen voor onze leden. Het is zelfs de allereerste keer dat we hier welkom zijn.

Op Dinsdag 11 Juli a.s. zijn we welkom op Base Aerienne 16 Luxeuil Saint-Sauveur. Dit veld ligt in het Noord Oosten van Frankrijk, zo ongeveer 1 uur rijden onder de plaats Nancy.

Op dit schitterende veld in de Alsace staan alle Franse Mirage 2000-5F toestellen van de Armée de L’air. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat het einde van deze oudjes snel dichterbij komt en ze in de nabije toekomst vervangen zullen gaan worden door Rafale’s. En aangezien het zo goed als zomer is, en het in die opgeven vaak erg mooi weer is, beloofd ook dat veel goeds.

Fotograferen is uiteraard toegestaan en we zijn nu bezig met het in elkaar zetten van een mooi programma. Aangezien het de eerste keer is dat we hier te gast zijn is het voor mij ook even afwachten. Wel kan ik zeggen dat mijn contactpersoon een oude bekende is van eerdere bezoeken en precies weet wat wij willen.

Ik ben me er van bewsut dat dit bezoek niet echt bij de deur is, en op een kleine 6 uur rijden ligt vanaf Breda. Echter zijn er in de nabije opgeven voldoende leuke velden te vinden die er een ideale 2 daagse Spotterstrip van kunnen maken. Denk hierbij aan Nancy, St.. Dizier, Etain en zelfs Ramstein. Uiteraard probeer ik zelf ook nog andere bezoeken te regelen om te combineren.

Aangezien ik voor dit bezoek enorm veel animo verwacht en het aantal plaatsen beperkt is tot 25 gaan we werken op basis van VOL=VOL. Met andere woorden wie het eerst komt wie het eerst maalt. Echter zal de inschrijving pas openen op Woensdagavond 8 Februari a.s. en wel vanaf 20:00 stipt. Er zijn overigens nog steeds mensen die hun contributie niet voldaan hebben, zorg dat dit in orde is als je jezelf opgeeft voor dit of een ander bezoek. Anders wordt je zonder pardon geweigerd.

Als je mee wilt naar dit unique bezoek weet je wat je te doen staat.

 

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

Inschrijven voor Bezoek Vliegbasis Luxeuil (F)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>