Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2023.08.29 Basisbezoek Vliegbasis Skrydstrup (DK)

Reisdatum: 2023-08-29
Omschrijving: Basisbezoek Vliegbasis Skrydstrup (DK)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, het bezoek is volledig vol geboekt!!

Beste GRAS Spotter,

Na een paar jaar van afwezigheid zijn we dit jaar wederom welkom op het Deense fighterveld, Skrydstrup, en wel op Dinsdag  29 Agustus a.s.

Op Skrydstrup staan alle F-16’s van de Deense Luchtmacht, daarnaast huisvest dit veld een SAR detachement met de EH-101 Merlin. Ook staan er nog wat oud gediende her en der verspreid over het veld welke we ook zullen bezoeken. Tenslotte vergeten we de base flight met de T-17’s ook niet.

Eerdere bezoeken aan dit veld leerde dat ze precies weten wat we willen, dus verwacht dat dit helemaal goed gaat komen.Zo zagen we in 2017 alle gebasseerde F-16’s! Daarnaast is het weer in Denemarken ook meestal erg goed in Augustus.

Uiteraard is fotograferen en het noteren van serails geen enkel probleem,daarnaast zal de toegestane groep niet al te groot zijn op alles lekker flexible te houden.

Tenslotte klinkt Denemarken nogal ver weg voor vele, echter ligt dit veld echt net over de grens met Duitsland en liggen er vele leuke Duitse velden op de route, vanuit brabant sta je binnen 6 uurtjes op Skrydstrup.
Daarnaast is de datum van dit bezoek bewust gekozen daar deze perfect te combineren is met de Show op Radom in Polen op 27 Augustus, en de Spottersdag op 28 Augustus op Nordholz. Daarnaast ben ik ook zo goed als rond met een bezoek op Karup op de 30e…..

Voor dit bezoek zal de volgorde van aanmelding gehanteerd worden, met andere woorden VOL=VOL. Zoals jullie inmiddels wel bekend is hebben we wat problemen met emails die gebounced worden door onze spamfilter. Opgeven via de website zal dan ook niet lukken. In dit geval dien je een mail te sturen naar gips@planet.nl met als titel Aanmelding Bezoek Skrydstrup, vervolgens meld je hierin de volgende gebruikelijke informatie:

-Voornamen (geheel):
-Roepnaam:
-Achternaam:
-Adres:
-Postcode en woonplaats:
-Geb.data:
-Geb.plaats:
-Paspoortnummer:
-Email adres:

Ik wil jullie vragen om alles juist en correct door te geven. Nu het systeem niet werkt kost mij dit heel erg veel extra tijd om alles te verwerken. Graag hiervoor jullie begrip.

LET OP: Alle mailtjes die niet volledig zijn worden door mij genegeerd en gelijk verwijderd.

 

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

Inschrijven voor Basisbezoek Vliegbasis Skrydstrup (DK)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>