Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2024.04.29 Bezoek Vliegbasis Mont de Marsan (F)

Reisdatum: 2024-04-29
Omschrijving: Bezoek Vliegbasis Mont de Marsan (F)

HELAAS IS DIT BEZOEK REEDS VOLGEBOEKT!

 

GRAS Reizen is de afgelopen jaren op veel Franse velden te gast geweest, echter stonden er nog een paar op mijn verlanglijstje. Met trots kan ik zeggen dat ik er hier weer 1 van kan afvinken!

Op Maandag 29 April a.s. zijn we welkom op de Vliegbasis Mont de Marsan in het Zuid-Westen van Frankrijk. Mont de Marsan is het veld waar het andere deel van de Franse Rafales gehuisvest is (naast St. Dizier). Je vind hierdan ook alle types zowel de C, en de nieuwste B variant. Bestaande uit de Escadrons  EC02.030 “NORMANDIE”  , EC03.030 “LORRAINE” en tenslotte nog de ECE 01.030 “TIGERS”.Welke weer bestaan uit verschillende SPA’s, dus genoeg variatie op de staart.
Daarnaast heeft de Tiger unit ook nog wat Mirage 2000D’s in hun inventaris.

Aangezien dit bezoek ook voor mij nieuw is weet ik niet precies wat we kunnen verwachten. Wat ik wel kan zeggen is dat ik tot dusver alle medewerking krijg om onze wensen mogelijk te maken.

Dit betekend dan ook dat fotograferen en het schrijven van nummers geen enkel probleem is. Al zijn er op sommige plekken restricties.

Ondanks dat dit veld niet echt bij de deur ligt is het meer dan de moeite waard. Zo vaak zie je de Rafales nu ook weer niet en zeker al niet bij ons in Nederland. Mocht je er een meerdaagse trip van maken dan is er genoeg leuks op de route om mee te combineren. Daarnaast ben ik ook al erg ver met bezoeken op Cognac en Pau in diezelfde week.

Voor dit bezoek gaan we LOTEN!! Opgeven kan vanaf 24 Februari a.s. en sluit weer op 3 Maart. Daarna ga ik loten en ontvangt iedereen bericht.

Opgeven dien je te doen via ons nieuwe opgave formulier in Banster. Deze vind je op onze site in het ledenportaal, hiervoor dien je in te loggen.

Belangrijk:
Nadat je jezelf hebt aangemeld ontvang je altijd een (automatisch) berichtje terug dat je aanmelding ontvangen is. Mocht dit niet gebeuren moet je even aan de bel trekken! Pas in een later stadium ontvang je nogmaals een mailtje waarin staat of je wel al dan niet op de lijst staat.

Inschrijven voor Bezoek Vliegbasis Mont de Marsan (F)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>