Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2024.07.09 Bezoek Vliegbasis St. Dizier-Robinson (F)

Reisdatum: 2024-07-09
Omschrijving: Bezoek Vliegbasis St. Dizier-Robinson (F)

HELAAS IS DIT BEZOEK REEDS VOLGEBOEKT!

 

Op Dinsdag 9 Juli a.s. zijn we welkom op de Vliegbasis St. Dizier-Robinson in het Noord-Oosten van Frankrijk. St. Dizier is het veld waar het grootste deel van de Franse Rafales gehuisvest is. Je vind hierdan ook alle types zowel de B, C als enkele van de M variant. Bestaande uit de Escadrons  EC01.004 “GASCOGNE”  , EC02.004 “LA FAYETTE” en ETR03.004 “ACQUITAINE”. Welke weer bestaan uit verschillende SPA’s, dus genoeg variatie op de staart.

Het bezoek zal in de middag plaatsvinden, dit mede omdat de zon dan beter staat.

Vorig jaar waren we hier voor het laatst te gast en het programma destijds was erg goed te noemen, met mooie fotografeermogelijkheden en er werden diverse hangaars bezocht. Er is toegezegd dat we het programma van destijds aan kunnen houden, dus dat beloofd veel goeds.

Alex van Noye maakte destijds deze sfeerimpressie:  https://youtu.be/lOdFwn-QHeY?si=4IzcnUAkMyg9AXy-

Dit betekend dan ook dat fotograferen en het schrijven van nummers geen enkel probleem is. Al zijn er op sommige plekken restricties.

Ondanks dat dit veld niet echt bij de deur ligt is het meer dan de moeite waard. Zo vaak zie je de Rafales nu ook weer niet en zeker al niet bij ons in Nederland. Mocht je er een meerdaagse trip van maken dan is er genoeg leuks op de route om mee te combineren. Denk hierbij aan Etain, Florennes en Nancy.

Voor dit bezoek gaan we VOL=VOL hanteren!

Echter proberen we dit op een voor iedereen zo’n eerlijke manier te doen. Daarom zal de inschrijving voor dit bezoek pas open zijn vanaf 11 Februari a.s. Opgeven dien je te doen via ons nieuwe opgave formulier in Banster. Deze vind je op onze site in het ledenportaal, hiervoor dien je in te loggen.

Belangrijk:
Nadat je jezelf hebt aangemeld ontvang je altijd een (automatisch) berichtje terug dat je aanmelding ontvangen is. Mocht dit niet gebeuren moet je even aan de bel trekken! Pas in een later stadium ontvang je nogmaals een mailtje waarin staat of je wel al dan niet op de lijst staat.

Inschrijven voor Bezoek Vliegbasis St. Dizier-Robinson (F)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>