Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2024.07.22 Basisbezoek RAF Cosford (UK)

Reisdatum: 2024-07-22
Omschrijving: Basisbezoek RAF Cosford (UK)

Beste GRAS Spotters,

Op Maandag 22 Juli a.s. zijn we na een lange tijd weer welkom op RAF Cosford in het midden van de UK, nabij de stad Wolverhampton.

RAF Cosford huisvest het Defence College of Technical Trianing (DCTT) welke een zeer grote collectie aan instructional airframes bezit. Zo vind je er onder andere verschillende Hawks, Tornado’s ,Jaguars, Jet Provosten,en zelfs de Eurofighter is hier al te vinden.

Daarnaast staan er ook een aantal Tutors op dit veld welke vliegen voor Universaty Squadrons, ook deze kisten zie je eigenlijk nooit elders.
Tenslotte vind je ook nog een uitgebreid museum op dit veld.

Aangezien Spotten zo goed als uitgevonden is in de UK weten ze hioer precies wat we willen en kunnen we fotografen en schrijven, zonder problemen.

Iedereen weet wel dat je foto omstandigheden in de bergen erg mooi zijn, dus dat beloofd veel goeds.

Uiteraard ben ik me bewust dat dit veld niet echt bij de deur ligt, echter is dit bezoek heel goed te combineren met de RIAT en andere leuke velden in de UK. Zo ligt RAF Shawbury bijna om de hoek.

Voor dit bezoek kan tot 25 Juni a.s. opgegeven worden, echter geld hier wel: VOL = VOL

Opgeven dien je te doen via ons nieuwe opgave formulier in Banster. Deze vind je op onze site in het ledenportaal, hiervoor dien je in te loggen.

Belangrijk:

Nadat je jezelf hebt aangemeld ontvang je altijd een (automatisch) berichtje terug dat je aanmelding ontvangen is. Mocht dit niet gebeuren moet je even aan de bel trekken! Pas in een later stadium ontvang je nogmaals een mailtje waarin staat of je wel al dan niet op de lijst staat.

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

Inschrijven voor Basisbezoek RAF Cosford (UK)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>