Inschrijven als nieuw lid? 
Inschrijven voor een reis / evenement?
Jouw gegevens beheren / controleren?

2024.06.24 Bezoek Airbus Helicopters Donauwörth (D)

Reisdatum: 2024-06-24
Omschrijving: Bezoek Airbus Helicopters Donauwörth (D)

HELAAS IS DIT BEZOEK REEDS VOL GEBOEKT!

 

Ook dit jaar zijn we welkom bij de Airbus Helicopters Fabrieken te Dönauworth in het zuiden van Duitsland. Dit jaar zal het zijn op Maandagochtend 24 Juni a.s.
 
In deze fabrieken worden o.a. Tigres en NH-90’s gebouwd/onderhouden voor de Duitse Bundeswehr. Daarnaast vind hier ook de productie plaats van de EC-135, EC-145 en EC-155 welke ook bestemd zijn voor leuke exotische krijgsmachten. Tenslotte vind hier ook nog het groot onderhoud plaatst van de CH-53 en de Sea King van de Luftwaffe en Marine Flieger. Kortom een perfecte plek om te spotten voor de helikopter liefhebber.
 
Zoals bekend zijn deze bezoeken wel gebonden aan strenge richtlijnen, zo mag er NIET gefotografeerd worden, en ook GEEN nummertjes geschreven worden. Gelukkig leert de ervaring dat er creatieve manieren zijn zodat alle nummers toch bekend worden voor in de boeken.
 
De fabrieken van Donauwörth liggen niet echt bij de deur, maar onderweg is ontzettend veel en goed te spotten, dus een ideale spotterstrip.
 
Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op. Vanaf dit jaar is dat via ons ledenportaal, hiervoor dien je in te loggen! 
Opgeven kan via deze link: https://gras.banster.nl/

We hanteren ook voor dit bezoek VOL=VOL. Opgeven kan tot 1 Juni a.s.

Inschrijven voor Bezoek Airbus Helicopters Donauwörth (D)?

<kalender zelf met betreffende reis of link naar kalender met betreffende reis>