2010.07.16 | Basisbezoek RNAS Yeovilton

HELAAS IS DIT BEZOEK VOL EN OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

 

Hallo allemaal,

Op vrijdagochtend 16 juli zijn we wederom welkom op RNAS YEOVILTON. Op dit grootste Navy veld wat de Engelse rijk zijn vind je veel types die bij de Royal Navy vliegen. Zoals diverse types Sea King, diverse types Lynx, een paar zeer leuke hunters en ook nog een paar Hawks. Een van de vele Lynx Helicopters die we vorig jaar tijdens het bezoek hebben gezien. (Arno Cornelissen)Fotograferen is geen probleem, laat staan het schrijven van nummertjes. Vorige jaren was dit echt een type bezoek waarbij alles kon en mocht, dus we weten wat we kunnen verwachten. Ook brengen we een bezoek aan de historische vlucht aldaar. Hopelijk is dit jaar wel het weer iets beter.

Voor de liefhebbers is er bij het veld ook nog een groot museum welk je natuurlijk ook kunt bezoeken. Dit wel buiten het basisbezoek om natuurlijk. Voor de twijfelaars: De kans is zeer groot dat er nog meer leuke bezoeken gaan volgen rondom de RIAT, welke is op 17 & 18 juli a.s.

Dus ga je naar de RIAT en wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan z.s.m op via de vernieuwde manier!! Dit gaat tegenwoordig via onze website en spreekt voor zich. Inschrijven voor dit basisbezoek doe je hier.

LET OP: Onjuiste aanmeldingen worden niet in behandeling genomen alsmede leden die hun contributie 2010 nog niet voldaan hebben. Verder zijn de plaatsen voor dit bezoek beperkt!

Groetjes,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?