2010.07.19 | Basisbezoek RNAS Culdrose

HELAAS IS DIT BEZOEK VOL EN OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

 

Hallo Allemaal,

Naast het eerder gemelde bezoek aan RNAS YEOVILTON zijn we dit jaar ook weer welkom op RNAS CULDROSE. Dit bezoek zal plaatsvinden op maandagmorgen 19 juli.

Dit veld is de thuisbasis van de Navy Merlins en ook saan hier nog een groot aantal Sea Kings. Ook is dit je laatste kans om de Jetstreams nog eens mooi te platen voor dat zij het veld moeten ruimen voor de verwachte Beeches. Naast al het helikopter gepruttel staan hier ook een Squadron Hawks van de FRADU welke je zo vaak niet ziet buiten hun thuisveld.RNAS Culdrose (Hans Heemskerk)

Fotograferen is hier ook geen probleem, laat staan het schrijven van nummertjes. Vorig jaar was dit echt een type bezoek waarbij alles kon en mocht, dus we weten wat we kunnen verwachten. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan het dummy dek en wordt het valkbij gelegen Predannack niet vergeten. Ook bezoeken we hier dit jaar wel de VGS.

Voor de twijfelaars: De kans is zeer groot dat er nog meer leuke bezoeken, naast Yeovilton en bovengenoemde,gaan volgen rondom de RIAT, welke is op 17 en 18 juli.

Dus ga je naar de RIAT en wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan z.s.m op via de vernieuwde manier!! Dit gaat tegenwoordig via onze website en spreekt voor zich. Schrijf je hier in.

LET OP: Onjuiste aanmeldingen worden niet in behandeling genomen. Verder zijn de plaatsen voor dit bezoek beperkt!

Groetjes,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?