2010.04.30 | Basisbezoek Beauvechain & Bierset

Helaas is het bezoek vol en opgeven is helaas niet meer mogelijk!

 

Hallo allemaal,

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Koninginnedag standaard een GRAS-REIZEN dag. En ook dit jaar heb ik weer twee leuke bezoekjes op vrijdag 30 april 2010 staan.

In de ochtend zijn we welkom op Beauvechain, welke jullie ongetwijfeld wel kennen. Hier staat de Belgische Marchetti vloot en ook vind je er nog enkele Alpha Jets. Een bezoek aan dit veld staat gegarandeerd voor een maximale score, en ook slaan we natuurlijk het museum niet over.(In het museum van Beauvechain is deze Mirage te vinden, A. Cornelissen)

Voor de middag staat Bierset op de planning. Hier staan de A.109's van de Belgische strijdkrachten. Aangezien er dit jaar geen HELI MEET zal zijn is dit de kans om dit veld voor de laatste keer te bezoeken alvorens de boel verhuist naar Beauvechain volgend jaar.

Wil je mee naar deze 2 bezoeken op Koninginnedag geef je dan snel op bij het bekende adres.(Een A109Ba gefotografeerd tijdens ons bezoek in 2008, F. van Riel)

LET OP: op de juiste nieuwe manier opgeven en uiterlijk vóór 2 april a.s. Maak je keuze duidelijk door het kiezen van een van drie keuze mogelijkheden; of alleen Beauvechain, of alleen Bierset of beide bezoeken! Graag extra aandacht voor je keuze!!!
 
 

Groetjes,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?