2010.06.15 | Bezoek FAF Orange 2.

DIT BEZOEK IS TOT NADERE ORDE EN ZONDER ENKELE BEKENDE REDEN GECANCELLED!!!!!! MOCHT ER MEER OVER BEKEND WORDEN DAN LEZEN JULLIE DAT HIER!!!

 

Hoi allemaal,

 

Wat onze collega's van Leeuwarden kunnen wij natuurlijk ook maar dan net iets beter...:-)
Op dinsdagdag 15 Juni zijn we welkom op BA.115 Orange in Zuid Frankrijk. Dit moois staat ons binnenkort te wachten tijdens ons bezoek aan BA115 Orange (Erik van Lisdonk)
Hier vind je een Squadron met de Mirage-2000B/C. Echter wat ons bezoek nu zo anders en speciaal maakt is het feit dat tijdens ons bezoek de oefening Garuda bezig is en Orange tijdens dit bezoek onderdak bied aan een aantal A-4 Skyhawks en F-16's van de Singaporese Luchtmacht!! Om het geheel compleet te maken schijnt de aaronavale ook vanaf orange te operenen met 6 stuks Rafale M's. Echter is dit nog niet geheel zeker op dit moment.

Het bezoek, wat de gehele dag zal duren, staat vooral in het teken van fotograferen. Zo krijgen we de mogelijkheid om de kisten te fotografen op de rolbaan en tijdens take-off en landing en tijdens de final check. En aangezien het hier meestal mooi weer is komt het met de platen vast goed. Ook kunnen we tussen de middag een lunch gebruiken welke wel voor eigen kosten is.

Deze trip valt zeer goed te combineren met de Opendag op Hyères en natuurlijk met de Indiers die tijdens deze oefening op Istres le Tube staan.Aangezien rijden naar Zuid-Frankrijk toch een behoorlijk eind is, is het zeker de moeite om eens te kijken voor een vliegticket die kant op. Zo vliegt o.a Ryanair dagelijks op Marseille wat ongeveer een dik uur rijden is van en naar Orange.

 

Dit is een veelvoorkomend gezicht op Reims. (Alex van Noije)Wil je mee naar dit leuke bezoek geef je dan uiterlijk 1 Mei a.s op bij het bekende adres. LET OP: Vol =VOL!!

 

Groeten,

 

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS REIZEN

 

Inschrijven voor dit basisbezoek kan hier

Nieuwsbrief ontvangen?