2010.07.08 | Basisbezoek FAF Reims

HELAAS IS DIT BEZOEK VOL EN OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

 

Hoi Allemaal,

Viva La France!! Wederom een zeer leuk bezoek in Frankrijk in de pocket.

Hopelijk zit een bezoek aan de flightline, zoals op deze foto , er deze keer ook weer in. (Alex van Noije)Op Donderdag 8 Juli a.s. zijn we wederom de gehele dag welkom op BA 112 Reims in Frankrijk. Op dit veld wat in het noorden van Frankrijk ligt vind je zo goed als de gehele Mirage F-1 vloot van de Franse Luchtmacht. Zo staan er het type F-1B, F-1CT en de F-1CR. Aangezien deze kisten een uitstervend ras zijn is dit de ideale kans om ze nog eens mooi te fotograferen.

Gelukkig weten ze op Reims precies wat we willen en zijn de fotografeermogelijkheden erg goed te noemen. Dit bewijzen de foto's van vorige bezoeken wel. Zo mogen we fotograferen langs de baan, langs de roller en aan de kop van de baan. Waarschijnlijk zit een bezoek aan de flightline en shelterpark er deze keer niet in, maar dat mag de pret niet drukken.Ook de Take Off en landing zijn tijdens het bezoek schitterend te platen, getuige deze foto. (Stephan v/d Krommenacker)

Wil je ook mee naar dit zeer leuke bezoek, geef je dan snel op bij het bekende adres en op de juiste manier. Doe dit echter wel voor 1 Juni a.s. En ook voor dit bezoek geldt VOL=VOL.

Groeten, 

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS REIZEN

Inschrijven voor dit basisbezoek kan hier

Nieuwsbrief ontvangen?