2010.06.28 | Basisbezoek BAF Koksijde

HELAAS IS DIT BEZOEK VOL EN OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

 

Hallo Allemaal,

 

Op uitnodiging van onze collega's van Volkel zijn we deze keer met een aantal leden op de Belgische Basis Koksijde, welke tegen de zee ligt bij het plaatsje De Panne. Hier 1 van de oudjes van Koksijde (Hans Heemskerk)Op dit leuke veld vind je het 40 Smaldeel welke vliegt met de Sea King Mk.48 en Allouette 3. Echter zullen deze kisten snel vervangen gaan worden door de NH-90, dus dit is een ideale kans op ze nog eens goed te platen. Bovendien wordt deze basis vaak aangedaan door helikopters van en op weg naar de UK. Dus wellicht nog een leuke visitor.

De datum voor dit bezoek is maandag 28 Juni a.s , dit is de dag na de Opendag op Cambrai en ook weer ideaal te combineren.

Uiteraard is fotograferen deze dag toegestaan en ook zijn we uitgenodigd voor de lunch. Met een volle maag, spot het natuurlijk veel beter.

Wil je mee geef je dan snel op bij het juiste adres en wel uiterlijk voor 31 Mei a.s. Tevens die je een kopie van je paspoort in te scannen en naar mij te sturen op reizen@gras-spotters.nl

 

Groeten,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS REIZEN

 

Inschrijven voor dit basisbezoek kan hier

Iedereen zal de beroemde Sea Kings van Koksijde vast wel kennen van de televisie serie Windkracht 10. (Arno Cornelissen)

 

Nieuwsbrief ontvangen?