2011.09.14 | Basisbezoek RAF Shawbury

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt en heeft opgeven geen zin meer!!

Hoi Allemaal,

Het eerste bezoek van 2011 is momenteel een feit en natuurlijk ben ik weer druk bezig om er nog vele leuke bezoeken bij te krijgen voor dit seizoen.

Op Shawbury vind je o.a een groot aantal Tucano's in opslag (H.J Curtis)Op woensdagochtend 14 September a.s zijn we dit jaar weer eens zelf welkom op RAF Shawbury. De meeste van jullie zullen ongetwijfeld weten dat dit het storage veld is van de Engelsen en er flinke aantallen kisten gescoord kunnen worden. Zeker nu door al de bezuinigingen er veel buiten dienst gesteld wordt.

Naast al dit moois kun je ook nog operationel kisten vinden op dit veld in de vorm van de Squirrel HT.1 en de Griffin HT.1 welke vliegen bij het 60Sqn en de DHFS. Naast vele storage kisten vind je hier ook de Squirrels van DHFS. (H.J Curtis)

Uiteraard is fotograferen en het schrijven van nummers toegestaan tijdens dit bezoek.

Voor de twijfelaars of dit alles wel de moeite is om de plas over te steken, kan ik jullie vertellen dat ik momenteel ook druk bezig ben met andere bezoeken aan grote storage velden zoals cosfort en gosport. Daarnaast is het weekend voor dit bezoek ook de Show op RAF Leuchars. Kortom voldoende combinatie mogelijkheden. 

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres.

LET OP: op de juiste nieuwe manier opgeven en uiterlijk vóór 1 juli a.s. LET OP: VOL=VOL

Groetjes,

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?