2011.03.26 | Bezoek Baarlo & Kessel

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt en heeft opgeven geen zin meer!!

Hallo Allemaal,Baarlo Arno Cornelissen

Via onze vrienden van Spotting Group Volkel mogen wij 10 leden van de GRAS mee laten gaan op hun eerste bezoek in 2011. Het zal een bezoek worden in Nederland en is gericht op vloogtuigfanaten en liefhebbers van musea. Op zaterdag 26 maart 2011 brengt SGV een bezoek aan PS Aero, het bedrijf van Piet Smedts in Baarlo waar de nodige ex militaire kisten te zien zijn (zie www.psaero.com voor een overzicht van de collectie).

We zijn welkom met maximaal 30 personen waarvan 10 leden van GRAS. Let op! Kessel Arno CornelissenBij meer dan 15 personen zijn we ook welkom bij de tweede lokatie in Kessel, in de buurt van Baarlo. Komen we niet boven deze 15 personen dan gaan we alleen naar de hoofdlokatie in Baarlo aan de Napoleonsbaan. De tweede lokatie is een soort van opslag/storage. Bij minder dan 15 personen zullen we dit van 'buitenaf' moeten bekijken. Het is niet anders.
Het bezoek kost 10 Euro per persoon wat PS Aero vraagt aan elke bezoeker. De tijd van het bezoek is van 09:00 tot 10:00 uur en zal bij het bezoek aan de tweede lokatie dus wat uitlopen. Uiteraard is fotograferen en het schrijven van nummers toegestaan tijdens dit bezoek.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres.

LET OP: op de juiste nieuwe manier opgeven en uiterlijk vóór 24 februari a.s. LET OP: VOL=VOL

Groetjes,


Namens Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Arno Cornelissen

Nieuwsbrief ontvangen?