2011.07.15 | Bezoek RNAS Yeovilton

Helaas in de inschrijftermijn verstreken en is opgeven niet meer mogelijk!

Beste Mede Spotters,

Na een zeer drukke periode met mijn andere hobby rondom oud en nieuw en een zeer geslaagde trip naar de USA (inclusief voorbereiden) is het weer tijd geworden om mezelf vol overgave te storten op het gegeven dat GRAS REIZEN heet.

Sommige leden werden al ongerust omdat het al zo lang stil was vanaf mijn zijde....! Don't worry, we leven nog en gaan er weer voor. De eerste 2 bezoeken van dit jaar zijn reeds bekend gemaakt en ook al compleet volgeboekt dus wordt het snel tijd voor meer bezoeken zoals onderstaande:

De vrijdag voor de RIAT is standaard Yeovilton dag en zo ook deze keer weer.  

Op vrijdagochtend de 15e juli zijn we wederom welkom op RNAS YEOVILTON. Op dit grootste Navy veld wat de Engelse rijk zijn vind je veel types die bij de Royal Navy vliegen. Zoals diverse types Sea King, diverse types Lynx, een paar zeer leuke hunters en ook nog een paar Hawks. Fotograferen is geen probleem, laat staan het schrijven van nummertjes. Vorige jaren was dit echt een type bezoek waarbij alles kon en mocht, dus we weten wat we kunnen verwachten. Ook brengen we een bezoek aan de historische vlucht aldaar. Hopelijk is dit jaar wel het weer iets beter.

Voor de liefhebbers is er bij het veld ook nog een groot museum welk je natuurlijk ook kunt bezoeken. Dit wel buiten het basisbezoek om natuurlijk. Op yeovilton staan vele varianten van de Lynxen van de Navy. Deze zullen we ook in grote getalen gaan zien.(Arno Cornelissen)

Voor de twijfelaars: De kans is zeer groot dat er nog meer leuke bezoeken gaan volgen rondom de RIAT, welke is op 16 en 17 Juli a.s.

Dus ga je naar de RIAT en wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan z.s.m op via de juiste manier, welke tegenwoordig via de website gaat.

 

LET OP: Onjuiste aanmeldingen worden niet in behandeling genomen alsmede leden die hun contributie 2010 nog niet voldaan hebben.


Met vriendelijke groeten,

 

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

 

Nieuwsbrief ontvangen?