2011.09.15 | Bezoek RNAESS Gosport

Helaas in de inschrijftermijn verstreken en is opgeven niet meer mogelijk!

Hallo Allemaal,

Op Donderdagochtend 15 September zijn we, na enkele jaren afwezig te zijn geweest, wederom welkom bij de RNAESS Gosport (HMS Sultan).Op dit veld staan vele kisten van de Royel Navy opgeslagen en ook vind je hier de Technische school.

Zelfs een EH-101 van de Navy is inmidels terug te vinden op RNAESS Gorport (Arno Cornelissen)

 

   Naast vele kisten binnen in de technische school kun je er ook kisten buiten fraai in de zon bewonderen (Arno Cornelissen)

Het bezoek zal plaat vinden in de ochtend, en duurt ongeveer 2,5 uur. Omdat de technischeschool dan géén vakantie heeft, is het helaas niet toegestaan om te fotograferen in de traininghangaars waar studenten aan het werk zijn. M.a.w de studenten mogen niet op de foto...de kist wel. Wel mag er geplaat worden in de storage hangaars en de kisten die buiten staan. Natuurlijk gaan wel alle hangaars door. Vorige keer was een bezoek hier goed voor ruim 60 kisten.

De datum voor dit bezoek is bewust gekozen in gecombinatie met andere grote technische scholen en storage velden. Inmiddels is Shwabury (14 sep) hiervan al rond en zijn Arborfield, Cosford en St. Athan in een ver stadium.
Kortom, Ideaal te combineren.Dus houd hier rekening mee met je planning.

Wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan uiterlijk op voor 1 Juli bij het bekende adres. Let wel op dat er een beperkt aantal plaatsen is dus VOL=VOL

Groeten,

 

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?