2011.07.18 | Bezoek RNAS Culdrose

Helaas in de inschrijftermijn verstreken en is opgeven niet meer mogelijk!

Hoi Allemaal,

Naast het eerder gemelde bezoek aan RNAS yeovilton zijn we dit jaar ook weer welkom op RNAS CULDROSE . Dit bezoek zal plaatsvinden op maandagmorgen 18 Juli a.s en wel van 09:00 tot ongeveer 14:00

Op Culdrose vind je haast alle Navy Merlins, behalve degene die op de boot staan. En de zon schijnt er ook nog vaak ook, dus mooie plaatjes (Gijs ten Velde)Dit veld is de thuisbasis van de Navy Merlins en ook staan hier nog een groot aantal Sea Kings. Ook is dit je laatste kans om de Jetstreams nog eens mooi te platen voor dat zij het veld moeten ruimen voor de verwachte Beeches. En hopelijk kunnen we de eerste nieuwe Beeches ook al zien. Naast al het helikopter gepruttel staan hier ook een Squadron Hawks van de FRADU welke je zo vaak niet ziet buiten hun thuisveld.

Fotograferen is hier ook geen probleem, laat staan het schrijven van nummertjes. Vorig jaar was dit echt een type bezoek waarbij alles kon en mocht, dus we weten wat we kunnen verwachten.
Uiteraard brengen we ook een bezoek aan het dummy dek en wordt het valkbij gelegen Predannack niet vergeten. Ook bezoeken we hier dit jaar weer de VGS.

Ook de oude SAR viarant van de Sea King vind je volop op RNAS Culdrose(Gijs ten Velde)

Een leuk bijkomertje dit jaar is dat er op Woensdag 20 Juli de jaarlijkse opendag wordt gehouden waarbiner op de dag van ons bezoek al veel kisten voor deze show binnen zullen komen. Tevens zullen er kisten van de RIAT hierheen komen.

Voor de twijfelaars: De kans is zeer groot dat er nog meer leuke bezoeken, naast Yeovilton en bovengenoemde,gaan volgen rondom de RIAT, welke is op 16 en 17 Juli a.s.

Dus ga je naar de RIAT en wil je mee naar dit zeer leuke bezoek geef je dan z.s.m op en op de juiste manier!

LET OP: Onjuiste aanmeldingen worden niet in behandeling genomen alsmede leden die hun contributie 2011 nog niet voldaan hebben. Verder zijn de plaatsen voor dit bezoek beperkt!


Groetjes,


Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?