2011.07.14 | Bezoek RAF Linton on Ouse

Helaas in de inschrijftermijn verstreken en is opgeven niet meer mogelijk!

Hoi Allemaal,

Wederom een leuk bezoekje rondom de RIAT.

Op Donderdagochtend 14 Juli a.s zijn we wederom welkom op het trainingveld RAF LINTON on OUSE, oftewel home of the tucano.       Vorig jaar waren de omstandigeheden zeer goed om mooie plaatjes van de tucano's te maken. (Gijs ten Velde)           Op dit veld staan alle operationele tucano's van de RAF, zo ongeveer 70 stuks welke onderverdeeld zijn in 72(R)Sq, 76(R)Sq, 207(R)Sq en de CFS. Met hun aparte motoren geluid en hun opvallende zwarte kleur is het net woensdrecht, maar dan toch net even anders......

Uiteraard is fotograferen en het schrijven van nummers toegestaan. Verder weten ze ook hier precies wat we willen aangezien we hier vorig jaar ook een top bezoek hadden waarbij alles kon en mocht.

Wil je mee naar dit leuke bezoek geef je dan uiterlijk voor 1 Juni a.s op bij het overbekende adres.

Zelfs fotograferen vanaf de toren behoort hier tot de mogelijkheden(Gijs ten Velde)

Voor de twijfelaars vind je in de reizensectie nog meer bezoeken rondom om de RIAT zodat je trip naar de UK zeker meer dan de moeite waard is. En mocht je dan nog niet overtuigd zijn.....er komen er waarschijnlijk nog meer bij!

Ga er maar van uit dart GRAS REIZEN bezoeken heeft van woensdag de 13e t/m dinsdag de 19e! Hou hier dus rekening mee met je planning!

Groeten,

 

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS REIZEN

 

Nieuwsbrief ontvangen?