2011.05.12 | Bezoek Vliehors Range

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt en heeft opgeven geen zin meer!!

Hoi,

Ook deze keer heb ik een zeer leuk en niet alledaags bezoek in de aanbieding, al moet ik zeggen dat dit bezoek inmiddels al bijna jaarlijks terugkeert.

Donderdag 12 Mei a.s. zijn we welkom op de Vliehors Range. Vele van jullie zullen hiervan weleens hele vette platen gezien hebben. Zulke plaatjes behoren zeker tot de mogelijkheden deze dag.
Dus dit is de kans om ze zelf eens te proberen te maken. Uiteraars is fotograferen toegestaan.

Verder zal onze begeleider er ter plekke alles aan doen om ons wat spectaculaire platen te laten maken. Echter kunnen wij natuurlijk ook niks doen aan het weer of missie planning.
Wel een leuk en interessant detail is ,is dat de kans groot is dat de Tiger Meet hier langs zal komen, welke op dat moment in volle gang is op Cambrai.

Omdat de waddeneilanden niet heel makkelijk per auto bereikbaar zijn dien je er wel rekening mee te houden dat je ook per boot zal moeten, en deze kosten zijn voor eigen rekening.
Ook bij aankomst op vlieland dien je zelf vervoer te regelen naar de range....Dit kan per huurfiets of taxibusje.

Vanaf deze toren kunnen de plaatjes gemaakt wordenWil je mee naar dit bezoek geef je dan uiterlijk op voor 12 April mei a.s bij het bekende adres. Doe dit snel want de plaatsen zijn zeer beperkt en daarom geld VOL=VOL

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?