2011.06.30 | Bezoek GAF Neuburg

 

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt en heeft opgeven geen zin meer!!

Sinds enkele jaren zijn de F-4 phantoms op Neuburg vervangen door Eurofighters zoals deze schoonheid in take off. (Antoine Bosboom)

Hoi Allemaal,

Deze keer heb ik weer een zeer leuk bezoek in de aanbieding, welke zeker de moeite waard is voor de personen die van plan zijn af te reizen naar de show op Zeltweg (Oostenrijk) welke op 1 en 2 juli a.s. plaatsvind.

Op de dag voor deze show,donderdag 30 Juni, zijn we namelijk welkom op de Zuid-Duitse basis Neuburg alwaar JG-74 gehuisvest is welke reeds enkele jaren met de Eurofighter vlieg.

Uitgaande van bezoeken die we hier eerder hadden in het phantom tijdperk dan weten ze ook hier precies wat we willen en is schrijven en platen geen enkel probleem.

Zoals ik al eerder aangaf is dit bezoek ideaal te combineren met Zeltweg aangezien het practisch op de route ligt. Uiteraard probeer ik nog meer leuke bezoeken te regelen die hier ook weer mooi op aansluiten.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres en uiterlijk voor 15 Mei a.s.

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen


Dit bezoek is ideaal te combineren met de show op Zeltweg toevallig ook deze JG-74 Eurofighter op de gevoelige plaat is vastgelegd. (Pter van Kaathoven)

 

Nieuwsbrief ontvangen?