2011.08.25 | Spottersmiddag vliegbasis Gilze Rijen

Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt en heeft opgeven geen zin meer!!

 

Beste Collega Spotter,

Zoals jullie ongetwijfeld weten vieren we dit jaar het 25 jarig jubileum van de GRAS. Mede hierdoor staat dit jaar in het teken van verschillende activiteiten, waarbij een bezoek aan Gilze Rijen natuurliijk niet kan ontbreken!!

Daarom zal er op Donderdagmiddag 25 Augustus wederom een heuze Spottersmiddag plaatsvinden op Vliegbasis Gilze Rijen welke zal beginnen om 12:30 en eindigen rond de klok van 16:00. Omdat de versie van 2009 een zeer geslaagde dag was , zullen ook deze keer ,naast de GRAS ook de verenigingen waarmee de GRAS samenwerkt, welkom zijn.

Tijdens de Spottersmiddag zullen we op dezelfde plaats als de vorige keer staan en dat is op de heuvel schuin tegenover 298/300 Squadron. Vanaf hier kunnen we alles platen, filmen en noteren wat er voorbij komt vliegen. Hierbij zullen de lokale kisten en hun vliegers proberen om het ons zo goed mogelijk naar onze zin te maken. We zullen dus niet van hangaar naar hangaar gaan op nummers te scoren of foto's te maken, we blijven op 1 positie.

Tevens zal de GRAS Reizen zijn contacten die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd benaderen, om te proberen dat ook deze speciale jubileum Spottersdag een dag dag wordt welke we ons nog lang zullen herinneren. Denk hierbij aan de versie van 2009 en de meesten weten dan wel wat hiermee bedoeld wordt. Uiteraard is dit geen toezegging maar we doen ons best.

Wil je mee naar deze jubileum Spottersdag geeft je dan snel op bij het bekende adres en wel uiterlijk voor 15 Augustus a.s.

Met vriendelijke groeten,


Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

Tijdens de versie van 2009 maakte de goede contacten van de GRAS Reizen de dag helemaal compleet zoals deze 4 ship Mirage 2000's. (Marien Houtman)  Tijdens de versie van 2009 maakte de goede contacten van de GRAS Reizen de dag helemaal compleet zoals deze 4 ship Mirage 2000's. (Boudewijn van oirschot)  

Nieuwsbrief ontvangen?