2011.09.15 | Spottersdag Opendagen Vliegbasis Leeuwarden

 Helaas is dit bezoek compleet volgeboekt en heeft opgeven geen zin meer!!
Beste Collega Spotter,
Op 16 en 17 september 2011 vinden de Luchtmachtdagen wederom plaats op vliegbasis Leeuwarden. In dit kader wordt er op Donderdag 15 September aanstaande een Spottersdag georganiseerd door de Aviation Group Leeuwarden (AGL) in samen werking met de vliegbasis Leeuwarden. Op deze manier willen we onnodige drukte voorkomen op beide spottersplaatsen.
Deze dag komen diverse vliegtuigen binnen en gaan enkele demoteams hun show nog eenmaal beoefenen. Tijdens de Luchtmachtdagen worden de spotterslocaties langs de vliegbasis afgesloten vanwege veiligheidsrisico´s op en langs de verschillende openbare wegen.
AGL mag in totaal 400 personen laten deelnemen aan de spottersdag en hebben daarom een verdeel sleutel gemaakt onder alle spotterverenigingen van Nederland.
De spottersdag vindt plaats van 08:00 tot 16:00 en er is toilet ruimte en snackwagen aanwezig.
De kosten voor deelname aan de spottersdag bedraagt €10 p.p. welke ten goede komt van het goede doel, kinderboerderij Doniastate te Stiens.
Het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. Helaas zal er geen restitutie plaats vinden wanneer men niet blijkt te kunnen of komt opdagen.
HET IS NIET TOEGESTAAN U BIJ MEERDERE VERENIGINGEN IN TE SCHRIJVEN!
Indien mensen dubbel op een lijst staan, zal deze uitgesloten worden van deelname, en een reserve de plaats innemen
Parkeren dient te worden gedaan aan de achterzijde van het FEC, waar men met bussen naar het midden van de baan zal worden gebracht. De eerste bus vertrekt om 08:00 naar het vliegveld en om 16:00 vertrekt de bus terug naar de parkeerplaats. Google earth: 53°12'6.11"N   5°46'2.36"O
Wij hopen u te verwelkomen op de spottersdag op 15 september of anders tijdens de Luchtmachtdagen op 16 en 17 september 2011.
Wil je mee naar deze Spottersdag op Leeuwarden geef je dan op de bekende manier op via de GRAS en maak de 10,- euro over naar 1451.49.315 t.n.v. GRAS te Rijen o.v.v. Spottersdag Leeuwarden 2011 + je naam. Pas bij het juist ontvangen van je betaling sta je op de lijst!
Let op: Door vakantie van GRAS Reizen kan het zijn dat je wat langer op je antwoorden op je mail moet wachten. In dringende gevallen kun je altijd het bestuur mailen op bestuur@gras-spotters.nl

Groetjes,
Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen
Voor de demo F-16 is het deze keer een thuiswedstrijd (Mark de Greeuw)

Nieuwsbrief ontvangen?