Basisbezoek Vliegbasis Beauvechain (B) 2014.05.05

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!

Arno Cornelisen

Beste Collega Spotters,

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Koninginnedag standaard een GRAS REIZEN dag waarbij we meestal naar Belgiƫ afreizen. Echter is deze dag nu verleden en hebben we nu tegenwoordig een koningsdag.

Aangezien deze dag in het weekend valt, hebben we nu Maandag 5 Mei a.s. gepland voor ons jaarlijkse bezoek aan Beauvechain. Deze dag zal voor vele van jullie een vrije dag zijn denk ik dus dat is al mooi meegenomen.  

Beauvechain is een basis welke jullie ongetwijfeld wel kennen. Hier staat de Belgische Marchettie vloot en ook vind je er nog enkele Alpha Jets in onderhoud. Daarnaast staan er sinds een paar jaar ook de helikopters die voorheen op Bierset stonden, ik bedoel hier dus de AH-109HO/HA mee, en natuurlijk bezoeken we deze ook.

Om het feest helemaal compleet te maken staan er sinds vorig jaar ook de splinter nieuwe NH-90, en dit is natuurlijk de kans op deze eens mooi op de gevoelige plaat vast te leggen. Tenslotte slaan we uiteraard het museum niet over, welke zeker de moeite waard is.

Een bezoek aan dit veld staat gegarandeerd voor een maximale score, en zal ondervoorbehoud van 9:00 tot 15:00 zijn met een lunch tussen de middag in de mess, welke voor eigen kosten is.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres, en wel via de bekende weg namelijk onze website, maar wel uiterlijk voor 10 April a.s.   

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coordinator GRAS REIZEN

 

Nieuwsbrief ontvangen?