Basisbezoek Vliegbasis Baldonnel (IR) 2014.09.22

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
aangezien de opgave termijn gesloten is.

Baldonnel 11-09-2008 StephanvdKrommenacker PC-9M 261

 

 

Beste Grassers,

Na een paar jaartjes hier niet geweest te zijn, zijn we op Maandag 22 September a.s. wederom welkom op de Ierse vliegbasis Baldonnel. Op dit leuke veld staat bijna de gehele Irisch Air Corps, dus zeker een 50-tal kisten. Tevens is er op dit veld een erg interessant museum welke eveneens bezocht zal worden. Het bezoek zal rond 09:30 beginnen.

Tijdens het bezoek mag er gefotografeerd worden, en over het algemeen is het hier in September nog lekker weer.

De bezoeken op Baldonnel staan er om bekend dat ze erg gast vrij zijn waarbij alles bijna mogelijk is, oftewel een echte aanrader.

Het vervoer naar dit bezoek en een eventuele slaapplaats dien je zelf te regelen. Het is dus geen totaal georganiseerde reis door de GRAS, zij regelen alleen het bezoek!! Natuurlijk kun je wel met andere samen iets plannen en boeken. Ryanair vliegt al zeer goedkoop op Dublin,dus doe hier je voordeel mee. Zo heb je voor minder dan 100 euro een retour ticket.

Voor de twijfelaars zijn we op ook druk bezig met een bezoek aan JHC flying Station Aldergrove, welke ongeveer 1,5 uur boven Baldonnel ligt. Dit hebben we in het verleden jaar ook gecombineerd en was een groot succes. Hierover later meer.

Wil je mee naar dit zeer leuke bezoek aan Baldonnel geef je dan op de juiste manier op en wel voor 20 Augustus a.s. bij het bekende adres en uiteraard op de juiste manier

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?