2016.09.01 Basisbezoek Vliegbasis Landsberg (D)

 

Hoi Allemaal,
image 2016 03 20
Deze keer heb ik goed nieuws voor de mensen die van plan zijn af te reizen naar de Airshow op Zeltweg in Oostenrijk (2 en 3 September 2016)

Want onderweg naar Oostenrijk hebben we deze keer een leuk bezoek in de aanbieding en wel op Landsberg in het zuiden van Duitsland, en dit zal zijn op Donderdag 1 September a.s. Dit veld ligt perfect op de route, je komt er praktisch langs.

Landsberg is het thuisveld van LTG-61 welke vliegt met de C-160D Transal, een type die iedereen vast wel kent en welke over niet al te lange tijd het veld zal ruimen voor zijn vervanger de Airbus 400. Daarnaast heeft het veld nog een klein SAR detachement met UH-1D Hueys, en ook deze zijn binnenkort verleden tijd.

Het bezoek zal beginnen rond 09:00 en fotograferen is geen enkel probleem.

Dit bezoek is natuurlijk de pefecte combi met de show in Oostenrijk, daarnaast ben ik nog druk bezig met een bezoek op Neuburg welke fijnloos zal aansluiten op beide evenementen.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op via de bekende manier, doe dit wel snel want voor dit bezoek geldt VOL =VOL.  De opgave termijn loopt eventueel tot 1 Augustus a.s.

 

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?