2016.04.27 - Basisbezoek Vliegbasis Wittmund (D)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!

BenVanDenBoomen Basisbezoek Wittmund 04 05 2015 2

Hoi GRAS Leden,

Het nieuwe spotseizoen 2016 staat nog lang niet te beginnen, nu het buiten nog koud, guur en grijs is. Maar toch is GRAS REIZEN momenteel weer druk bezig om voor JULLIE, ja echt ik doe het voor mijn medespotters (iets wat soms, maar vooral het afgelopen jaar, weleens vergeten lijkt te worden, door alle negatieve reacties en andere onzin die ik in mijn mailbox mocht ontvangen) leuke bezoeken en tripjes te regelen!!

De samenwerking met Panoravia is inmiddels een bekend feit en ook dit jaar beginnen we met leuk aanbod van hun kant.

Ditmaal hebben wij een basisbezoek voor jullie in de aanbieding op de Noord-Duitse basis Wittmund. Zoals jullie weten staan daar Eurofighters gebaseerd, alsmede een aantal A-4 Skyhawks. De Skyhawks zijn niet meer de oude BAe FS bakken maar vette nieuwe A-4’s van Discovery Air compleet met andere camo's. Zeer interessant dus.

Het bezoek zal plaatsvinden op Koningsdag Woensdag 27 April 2016 (waarschijnlijk een vrije dag voor iedereen). We zullen deze dag alles bezoeken wat interssant is, oftwel alle preserved kisten, de Skyhawks van Discovery en de gebasserde Eurofighters.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op, maar wel uiterlijk voor 19 Februari a.s.

O ja , het moge duidelijk zijn dat aanmeldingen van personen die hun CONTRIBUTIE NIET BETAALD hebben, niet behandeld worden.

Met vriendelijke groeten,

Gijs ten Velde
GRAS REIZEN

Nieuwsbrief ontvangen?