2016.05.17. Basisbezoek Vliegbasis De Kooij

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!


NH 90 KLU

Beste GRAS Spotters,

Naast ons eigen Gilze is Vliegbasis De Kooij het andere grote helikopterveld van de DHC iets wat een bezoekje aan de kop van Noord Holland dan ook zeker de moeite waard maakt.

Op uitnodiging van onze vrienden van Panoravia mogen we met een aantal van onze leden deelnemen aan een bezoek aan De Kooij en wel op Dinsdag 17 Mei a.s.

Sinds het uitfaseren van de welbekende SH-14D Lynx is De Kooij de thuisbasis van de NH-90-NFH, waarvan de laatste van de 20 bestelde, binnenkort afgeleverd zal worden. Dit bezoek is dus de ideale kans om je aantallen van deze vette kist eens flink op te schroeven. Mochten er nog stored Lynxen aanwezig zijn dan zullen we deze zeker ook bezoeken. Waarschijnlijk zullen er ook andere delen van de basis bezocht worden zoals de toren en de brandweer, en aangezien dit gewoon een onderdeel is van hun programma vragen we je ook hier je volledige aandacht voor die dag.

Uiteraard mogen we deze dag ook fotograferen om de platvormen maar houd rekening met mogelijk restricties in de hangaar.

S middags zal er een lunch aangeboden worden in de mess, deze is voor eigen kosten.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres en uiterlijk voor 10 April a.s.  


Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?