2016.09.08 Basisbezoek Vliegbasis De Kooij (NL) 2

Dit bezoek is helaas gecancelled!!!


NH 90 KLU

 

Beste GRAS Spotters,

Naast ons eigen Gilze is Vliegbasis De Kooij het andere grote helikopterveld van de DHC iets wat een bezoekje aan de kop van Noord Holland dan ook zeker de moeite waard maakt.

Omdat het bezoek op 17 Mei a.s. ontzettend snel vol zat ben ik gelijk gaan bellen en heb ik gelukkig nog een bezoek kunnen regelen zodat iedereen tevreden is. Het tweede bezoek aan De Kooij is dan op Donderdag 8 September a.s.

Sinds het uitfaseren van de welbekende SH-14D Lynx is De Kooij de thuisbasis van de NH-90-NFH, waarvan de laatste van de 20 bestelde, binnenkort afgeleverd zal worden. Dit bezoek is dus de ideale kans om je aantallen van deze vette kist eens flink op te schroeven. Mochten er nog stored Lynxen aanwezig zijn dan zullen we deze zeker ook bezoeken. Waarschijnlijk zullen er ook andere delen van de basis bezocht worden zoals de toren en de brandweer, en aangezien dit gewoon een onderdeel is van hun programma vragen we je ook hier je volledige aandacht voor die dag.

Uiteraard mogen we deze dag ook fotograferen om de platvormen maar houd rekening met mogelijk restricties in de hangaar.

S middags zal er een lunch aangeboden worden in de mess, deze is voor eigen kosten.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan snel op bij het bekende adres en uiterlijk voor 15 Augustus a.s.  


Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?