2016.06.14 Basisbezoek Vliegbasis Koksijde (B)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!
Koksijde NH 90

Beste GRAS Spotters,

Nadat ik eerder bezoeken aangekondig had waarbij we de Belgische (groene) op Beauvechain en de Nederlandse NH-90's op De Kooij kunnen gaan fotograferen wordt het nu tijd om het resterende NH-90 in de buurt te gaan bezoeken.

Op Dinsdagmiddag 14 Juni a.s. zijn we welkom op de Belgische basis Koksijde, het veld dat natuurlijk zeer bekend is geworden door de populiare TV-serie Windkracht 10.

Koksijde is de thuisbasis van het 40 Smaldeel welke naast de gloednieuwe NH-90NFH, ook nog een 3-tal oud gediende Sea King MK.48's bezit. Laatst genoemde zal binen niet al te lange tijd ook het veld gaan ruimen. Uiteraard mogen we de good old Alouette III ook niet vergeten, deze heeft het 40 Smaldeel ook nog 2 in haar bezit. Als het goed is, is de 4e en laatste NH-90 dan ook afgeleverd op Koksijde.

Momenteel is ons toegezegd dat er die middag zeker een vlucht met de Sea King alsmede met de NH-90 gepland staat. Natuurlijk bezoeken we ook de hangaars en zullen de ex RAF Sea King bezoeken. Fotograferen en het schriujven van nummers in natuurlijk geen probleem.

Helaas zijn we echt maar met een beperkt groepje welkom dus er zal geloot gaan worden onder de aanmeldingen. Aanmelden kan tot 6 Mei, daarna zal er geloot worden en ontvangen de gelukkige bericht.Van de personen die ingeloot zijn en mee kunnen verwcaht ik ook nog een kopie van het paspoort, dit van zowel de voor als achterkant.

 

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?