2016.08.24 Basisbezoek Vliegbasis Etain (FR)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!


image 2015 08 19

Beste GRAS Spotters,

Nadat het weer deze dag behoorlijk spelbreker was en dit perfecte bezoek, waarbij echt alles kon en mocht, compleet in het water viel, ben ik behoorlijk blij dat we dit jaar een herkansing krijgen!

Op Woensdag 24 Augustus a.s. zijn we wederom welkom op het Noord Franse Army veldje Etain.

Etain is het thuisveld van het 3e Régiment d'Hélicoptères de Combat oftwel 3 RHC welke vliegt met de SA.330B Puma en de SA.342M/L Gazelle.

Het programma zal gelijk zijn aan dat van vorig jaar, waarbij de mensen ter plaatsen echt alles deden om aan onze wensen te voldoen. Ze schijnen nu ook zon besteld te hebben...:-)

Velen van jullie zullen bij het lezen van dit bericht wel denken dat het niet echt bij de deur is, maar dat valt echt reuze mee. Vanaf Tilburg is het maar 4 uurtjes rijden, al carpoolend is dat perfect te doen of je rijd eventueel op dinsdag die kant al op en overnacht in de buurt van etain.

Aangezien we voor dit bezoek een flink aantal deelnemers verwachten, na het succes van vorig jaar, zal er dan ook geloot worden! Opgeven dien je uiterlijk te doen voor 1 Juli a.s en een paar dagen later zal er geloot worden. Vervolgens ontvangt iedereen bericht.

Wil je mee naar dit gave en zeer unieke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?