2016.06.09 Spottersdag KLU Opendagen Vliegbasis Leeuwarden

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!
Opendagen header 02

Hallo Allemaal,

Zoals ieder jaar is er op de donderdag voor de KLU opendagen een speciale dag voor de Spotters, zo ook deze  editie op vliegbasis Leeuwarden.

Op donderdag 9 Juni zijn wij met een flink aantal leden welkom op de Vliegbasis Leeuwarden om de deelnemers voor deze opendag bij binnenkomst te komen fotograferen. Natuurlijk zullen er deze dag ook de benodigede demo's geofend gaan worden, die we ook kunnen aanschouwen.

De inloop voor de spotters dag zal tussen 08:00u en 09:00u zijn. De dag zal eindigen rond 16:30u – 17:00u. Tussentijds zal er geen mogelijkheid zijn om de basis op te komen of te verlaten, simpelweg omdat hiervoor geen vervoer beschikbaar is.

De kosten voor deze dag zullen 10 euro bedragen, af te rekenen bij aankomst op de parkeerplaats. Tevens zal hier paspoort/id-kaartcontrole plaats vinden. Zorg dus dat iedereen zijn paspoort/id-kaart bij heeft deze dag. Mocht iemand tussen de tijd van aanmelding en de spotters dag een nieuw paspoort krijgen, laat dit tijdig aan ons weten.

De opbrengst van deze spotters dag komt geheel ten goede aan het goede doel dat door Aviation Group Leeuwarden bepaald zal worden in samenspraak met de KLU.

Er zal worden voorzien in toiletten en catering. Toiletten zijn gratis, catering tegen eigen kosten.

Het gebruik van trapjes is niet verboden maar willen we graag ontmoedigen. We zorgen voor voldoende breedte, zodat er voor iedereen plaats is. Neemt de deelnemer toch een trapje mee, zal hij achteraan plaats moeten nemen. De organisatie zal hier streng op toezien.

Indien mensen zich via meerdere verenigingen opgeven worden zij gelijk UITGESLOTEN van deelname.

Let er verder nog even op dat deze Spottersdag samenvalt met de Spottersdagen op Konya in Turkije m.b.t. de oefening Anatolian Eagle aldaar.

Wil je mee naar deze spotters dag geef je dan snel op via de bekende manier en wel VOOR 10 Mei a.s. LET OP...VOL =VOL

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?