2016.05.12 Basisbezoek Vliegbasis Melsbroek (B)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!!
C 130H Hercules CH 13 Indian BAF 2

 

Beste GRAS Spotter,

Na 2 jaar dit veld niet bezocht te hebben i.v.m. code rood ten aanzien van terroristische dreigingen zijn we er dit jaar gelukkig wel weer bij.

Op Donderdag 12 Mei a.s. zijn we welkom bij de Belgische Transportvloot van het 15 Wing op de Vliegbasis Melsbroek Brussel. Op dit veld staat zowel het 20 Smaldeel met de C-130H en het 21 Smaldeel met de ERJ135/145, de Airbus en de Falcons van de VIP vloot. Naast deze vliegende bussen en taxi's staat er ook een paar leuke helikopters van de Rijkswacht in de vorm van de MD520 en de MD900.

Zoals jullie weten is Melsbroek en/of Abelag ook het thuisveld van alle politieke leiders die met grote regelmaat komen vergaderen bij het EU gebouw wat zich ook in Brussel bevind. Dit levert vaak een grote diversiteit aan regeringstoestellen en andere VIP kisten op!! En laat nu toevallig 12 Mei net binnen een grote EU TOP vallen van de Ministers van Buitenlandse zaken. Dus gegarandeerd extra kisten.

Fotograferen is geen probleem en schrijven van nummers mag, wellicht is er wel een restrictie op het fotograferen van de VIP gasten die uit een kist komen.

Wil je mee naar deze spotters dag geef je dan snel op via de bekende manier en wel VOOR 20 April a.s. LET OP...VOL =VOL

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?