2017.09.11 Basisbezoek Vliegbasis Baldonnel (EI)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!
Baldonnel 11 09 2008 StephanvdKrommenacker EC135 270

Beste GRAS Spotter,

Na 2 jaar overgeslagen te hebben zijn we dit jaar wederom welkom bij de Ierse Luchtmacht op Vliegbasis Baldonnel. De Datum van dit bezoek zal Maandag 11 September a.s. zijn.

Op dit leuke veld staat bijna de gehele Irisch Air Corps, dus zeker een 50-tal kisten. Tevens is er op dit veld een erg interessant museum welke eveneens bezocht zal worden. Het bezoek zal rond 09:30 beginnen.

Tijdens het bezoek mag er gefotografeerd worden, en over het algemeen is het hier in September nog lekker weer ook. We hebben ook deze keer weer bewust gekozen voor een bezoek op een Maandag zodat je op Zondag die kant al op kan reizen en het je zodoende niet al te veel vrije dagen kost.

De bezoeken op Baldonnel staan er om bekend dat ze erg gast vrij zijn waarbij alles bijna mogelijk is, oftewel een echte aanrader. Er zijn maar weinig bezoeken waarbij je in 1 keer zo goed als de gehele inventaris ziet.

Het vervoer naar dit bezoek en een eventuele slaapplaats dien je zelf te regelen. Het is dus geen totaal georganiseerde reis door de GRAS, zij regelen alleen het bezoek!! Natuurlijk kun je wel met andere samen iets plannen en boeken. Ryanair vliegt al zeer goedkoop op Dublin,dus doe hier je voordeel mee. Zo heb je voor minder dan 100 euro een retour ticket.

Voor de twijfelaars zijn we op ook druk bezig met een bezoek aan JHC flying Station Aldergrove, welke ongeveer 1,5 uur boven Baldonnel ligt. Dit bezoek zal dan eventueel op de Dinsdagochtend zijn. Echter is dit veld tegenwoordig een SOS veld en gaan de onderhandelingen tot dusver vrij traag.

Wil je mee naar dit zeer leuke bezoek aan Baldonnel geef je dan op de juiste manier op en wel voor 20 Augustus a.s. bij het bekende adres en uiteraard op de juiste manier

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

Nieuwsbrief ontvangen?