2017.07.04 Basisbezoek Vliegbasis Skrydstrup (DK)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!

2015.09.15 DSC 4135 F 16BM ET 614 klein

Beste GRAS Spotter,

Na een groot succes in 2015 zijn we dit jaar wederom welkom op het Deense fighterveld, Skrydstrup, en wel op Dinsdag 4 Juli a.s.

Op Skrydstrup staan alle F-16's van de Deense Luchtmacht verdeelt over 2 Eskadrons, daarnaast huisvest dit veld een SAR detachement met de EH-101 Merlin. Ook staan er nog wat oud gediende her en der verspreid over het veld welke we ook zullen bezoeken. Tenslotte vergeten we de base flight met de T-17's ook niet.

Eerdere bezoeken aan dit veld leerde dat ze precies weten wat we willen, dus verwacht dat dit helemaal goed gaat komen.Zo zagen we in 2015 alle gebasseerde F-16's! Daarnaast is het weer in Denemarken ook meestal erg goed in Juli, althans stukken beter dan ons eerdere bezoek in September.

Uiteraard is fotograferen en het noteren van serails geen enkel probleem,daarnaast zal de toegestane groep niet al te groot zijn op alles lekker flexible te houden.

Tenslotte klinkt Denemarken nogal ver weg voor vele, echter ligt dit veld echt net over de grens met Duitsland en liggen er vele leuke Duitse velden op de route, vanuit brabant sta je binnen 6 uurtjes op Skrydstrup.

Wil je mee naar dit bezoek geef je dan uiterlijk voor 5 Juni op via de bekende manier. Voor dit bezoek hanteren we VOL=VOL.

Groetjes,

Gijs ten Velde
Cöordinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?