2017.08.30 Basisbezoek Vliegbasis Etain (F)

Opgeven is helaas niet meer mogelijk,
het bezoek is volledig vol geboekt!!


image 2017 07 272

Beste Collega Spotter,


Aangezien onze Fransen vrienden vorig jaar op Gilze en in Amsterdam een fantastische tijd hebben gehad konden ze niet anders dan ons met groot genoegen weer uitnodigen bij hun in Frankrijk. Iets waar wij natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Op Woensdag 30 Augustus a.s. zijn we daarom wederom welkom op het Noord Franse Army veldje Etain

Etain is het thuisveld van het 3e Régiment d'Hélicoptères de Combat oftwel 3 RHC welke vliegt met de SA.330B Puma en de SA.342M/L Gazelle.

Het programma zal gelijk zijn aan dat van vorig jaar, waarbij de mensen ter plaatsen echt alles deden om aan onze wensen te voldoen. Vorig jaar was dit absoluut een perfect bezoek waarbij echt alles uit de kast werd gehaald om het ons zo goed mogelijk naar onze zin te maken en ik denk dat er niemand maar dan ook niemand spijt heeft gehad van dit bezoek.

Velen van jullie zullen bij het lezen van dit bericht wel denken dat het niet echt bij de deur is, maar dat valt echt reuze mee. Vanaf Tilburg is het maar 4 uurtjes rijden, al carpoolend is dat perfect te doen of je rijd eventueel op dinsdag die kant al op en overnacht in de buurt van etain.

Om deze trip nog vetter te maken ben ik momenteel druk bezig met het regelen van een bezoek bij 1 RHC op Phalsbourg. Dit zou dan de dag ervoor of de dag erna zijn. OpPhalsbourg staan naast Gazelles ook nog NH-90's en Tigres. Kortom een momster combi met erg veel helikopters enverschillende types. Opgeven voor dit bezoek kan pas als het 100% rond is maar houd er vast rekening mee.

Aangezien we voor dit bezoek een flink aantal deelnemers verwachten, na het succes van vorige jaren, zal er dan ook geloot worden! Opgeven dien je uiterlijk te doen voor 18 Augustus a.s en een paar dagen later zal er geloot worden. Vervolgens ontvangt iedereen bericht.

Wil je mee naar dit gave en zeer unieke bezoek geef je dan snel op via de bekende manier.

Met vriendelijke groeten,  

Gijs ten Velde
Coördinator GRAS Reizen

 

Nieuwsbrief ontvangen?