2023.06.12 Bezoek Airbus Helicopters Donauwörth (D)

 AIRBUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste GRAS Spotter, 

Op Maandagochtend 12 Juni a.s. zijn we wederom welkom bij Airbus Helicopters in het Duitse Donauwörth.

In deze fabrieken worden o.a. de Tigres en NH-90's gebouwd voor de Duitse Bundeswehr. Daarnaast vind hier ook de productie plaats van de EC-135, EC-145 en EC-155 welke ook bestemd zijn voor leuke exotische krijgsmachten. Tenslotte vind hier ook nog het groot onderhoud plaatst van de CH-53 en de Sea King van de Luftwaffe en Marine Flieger. Kortom een perfecte plek om te spotten voor de helikopter liefhebber.

Lees meer...

2023.04.27 Basisbezoek Vliegbasis Beauvechain (B)

Beste Collega Spotters,

De afgelopen jaren waren nu niet bepaald de beste jaren in het bestaan van GRAS REIZEN. Dit had natuurlijk alles te maken met COVID-19 en de nasleep daarvan in de vorm van grote personeels tekorten ook bij defensie en Public Affairs afdelingen. Hierop volgde de oorlog in de Oekraine welke ook de nodige spanningen met zich meenam.

Gelukkig is alles nu weer iets stabieler geworden, ookal kampt defensie nog met een flinke onderbezetting. Desalniettemin ga ik er dit jaar weer helemaal voor en probeer voor jullie weer leuke bezoeken te regelen aan basis in binnen en buitenland. De eerste is reeds binnen welke je hieronder zo terug vind, en ook de volgende zijn al bijna rond. Hopelijk wordt seizoen 2023 een mooie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opgeven is helaas niet meer mogelijk, het bezoek is volledig vol geboekt!!

Beauvechain SF260 ACornelissen 30 04 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

Nieuwsbrief ontvangen?