Meer over Joomla!

Algemene Leden Vergadering 2019

Uitnodiging voor alle leden van de Gilze-Rijen Aviation Society;

datum: vrijdag 5 April 2019
aanvang: 20.00 uur
locatie: Café-Eeterij 't Vermaeck, Rijksweg 115 in RIJEN (bij de hoofdingang van de vliegbasis)


Op vrijdagavond 5 April zijn alle GRAS-leden weer van harte welkom. De jaarlijkse GRAS Ledenavond met o.a. de ALV (Algemene Leden Vergadering) van de Gilze-Rijen Aviation Society wordt dan gehouden op de vertrouwde locatie Café-Eeterij 't Vermaeck in Rijen. De zaal gaat om 19:30u open en de aanvang van de gezellige avond is om 20:00u.

Deze vergadering is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de leden van het GRAS-team en mede-spotters uit het hele land. Alle secties van dat team zullen verslag doen van hun activiteiten in het afgelopen jaar en uiteraard kunnen jullie hierover vragen stellen. Ook is er de mogelijkheid om vooraf punten ter bespreking in te brengen. Deze eventuele punten moet je dan wel uiterlijk 3 april schriftelijk of per e-mail ingediend hebben bij het bestuur op bestuur@gras-spotters.nl.

Verder willen we onder de aandacht brengen dat dit jaar de voorzitter en secretaris aftreden. Hebben jullie interesse in een van deze functies dan kunnen jullie contact opnemen via het bovenstaande email adres. Tevens zijn wij naarstig op zoek naar een online redacteur voor het verzamelen van leuke artikeltjes voor onze website. Lijkt dit je wat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

De agenda:
1. Opening en kort verslag van het bestuur
2. GRAS Bestuur
3. Financieel jaarverslagen bevindingen kascontrolecommissie
4. Voorstel contributie 2020
5. Evaluatie van GRAS reizen, Take-Off, GRAS activiteiten, Website, Ledenadministratie
6. Behandeling ingebrachte punten
7. Bestuurssamenstelling >> Wij zijn opzoek naar een uitbreiding van het bestuur!
8. Rondvraag en Sluiting

Na afloop van het officiële gedeelte is er uiteraard nog de gelegenheid onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

Uiteraard hopen wij jullie allemaal te mogen ontmoeten op deze avond!

Nieuwsbrief ontvangen?