Meer over Joomla!

Flying partnerdag KLuHV in het teken van 50 jarig bestaan

Op zaterdag 6 juli was er een speciale Flying Partner dag de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht (KLuHV). Tijdens een Flying Partnerdag krijgen Donateurs, Flying Partner genoemd, een kijkje in de keuken van de KLuHV. Zo vinden er in het voor en naseizoen z’n dag plaats. De “Flying Partners” krijgen iedere keer een afwisselend programma aangeboden. Dit programma wisselt steeds en bestaat onder ander uit lezingen, hangaar rondleidingen en- of een vliegprogramma.

Op de 6de stond het programma in het teken van het 50 jarig bestaan van de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht. Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd door een Chinook van de Koninklijke Luchtmacht. Dit was het “cadeau” van de Koninklijke Luchtmacht om de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht te feliciteren met hun jubileum. Hieruit blijkt wel de goede band, welke beide met elkaar hebben.

Alle genodigden en Flying Partners werden welkom geheten met een kop koffie en gebak voorzien van het KLuHV logo. Nadat alle +/- 200 aanwezigen een plek hadden gevonden in de grote hangaar, werden zij welkom geheten door de Voorzitter.
De sfeer was zeer gemoedelijk en gezellig. Oude en nieuwe leden wisten elkaar te vinden onder het genot van een hapje en drankje. De organisatie heeft kosten nog moeite gespaard om er een geslaagde dag van te maken.
Op naar de volgende 50 jaar!

Het programma van deze dag zag er als volg uit:
• Lezing over de historie van de Douglas DC.3 Dakota (PH-DDA),
• Een uitgebreide lunch,
• Betaalde vluchten met toestellen KLuHV,
• Bezoek aan de B-25N Mitchell (PH-XXV),
• Rondleiding Boeing CH-47D Chinook (D-663),
• Een uitgebreide warm buffet.

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?