GRAS 30 jaar - Een leuke avond!

Na lang agenda's raadplegen etc. zijn we eruit; de GRAS gaat op vrijdag 3 februari 2017 een leuke avond organiseren.

Duim 30 jaar1

We zijn nog druk in de weer met de invulling van de avond. Mocht je nog een leuk idee hebben in de vorm van een gastspreker of een activiteit dan houden wij ons aanbevolen. Een van de onderdelen staat al wel vast en dat is de BBQ. We kunnen de avond niet beter beginnen met een lekker hapje en drankje.

bbq

De locatie is natuurlijk weer in Café-Eeterij 't Vermaeck aan de Rijksweg 115 te Rijen, naast de hoofdpoort van de vliegbasis. We gaan ervan uit dat iedereen rond zeven uur aanwezig kan zijn om te beginnen met de BBQ. De kosten bedragen € 17,50 per persoon en dit bedrag dient overgeschreven te worden bankrekening NL 64 RABO 0145149315 t.n.v. GRAS te Rijen o.v.v., onder vermelding van "GRAS30jaarBBQ" en je naam. Opgeven kan tot vrijdag 27 januari 2017! Geef je vandaag nog op! Introducés en partners zijn natuurlijk hartelijk welkom!

Wij zullen een lijst bijhouden welke mensen daadwerkelijk betaald hebben. Je dient je vooraf aan te melden voor deze culinair startende avond zodat we rekening kunnen houden met je komst. Indien je jezelf opgeeft en het bedrag overmaakt gaan we er ook vanuit dat je komt. Indien je niet komt zal er ook geen restitutie van het bedrag plaatsvinden.

Nogmaals; Indien er iemand nog een mooie presentatie wil geven over een interessante trip of een gastspreker weet, zou die mij dan aub een mailtje willen sturen? We proberen dit dan zeer zeker in te passen en kijken uit naar alle mooie foto's die gemaakt zijn in 2016!

Tot 3 februari!

Arno Cornelissen

Nieuwsbrief ontvangen?