Lidmaatschap GRAS

Nieuwe leden zijn bij onze vereniging van harte welkom. Hieronder staan de instructies over wat te doen als je lid van GRAS wilt worden.

Lidmaatschap

Als lid van GRAS mag je aan alle activiteiten deelnemen die de vereniging organiseert, zoals onder andere verenigingsavonden en basisbezoeken. Vier keer per jaar ontvang je een exemplaar van het magazine Take-Off, waarin je ook op de hoogte wordt gehouden van al het verenigingsnieuws.

Lid worden

1. Stuur jouw gegevens door naar de ledenadministratie met het speciale formulier onderaan deze pagina;
2. Stort gelijktijdig met het verzenden van jouw gegevens het verschuldigde contributiebedrag (zie keuze hieronder) op bankrekening NL 64 RABO 0145149315 t.n.v. GRAS te Rijen o.v.v. lidmaatschap GRAS 2023 + je naam. Onze bankgegevens om de buitenlandse betaling af te kunnen ronden; Rabobank De Zuidelijke Baronie, PO Box 11, NL-5110 AA Baarle-Nassau, The Netherlands, IBAN: NL 64 RABO 0145149315, BIC: RABONL 2U.
3. Zodra jouw gegevens en betaling correct bij de ledenadministratie ontvangen en verwerkt zijn, ontvang je een welkomstbericht via email. Vanaf dat moment ben je volwaardig GRAS-lid!

Gezinslid

Als iemand die woonachtig is op hetzelfde adres als een volwaardig lid ook lid wil worden, dan kan deze gezinslid worden. Denk hierbij aan je vader, moeder, broer, zus, vrouw of vriendin die misschien ook eens een keer wil deelnemen aan een GRAS activiteit. Gezinsleden hebben dezelfde rechten en plichten als ieder ander lid, maar ontvangen geen Take-Off magazine. Een gezinslidmaatschap kost slechts € 5,00 per verenigingsjaar.

Lidmaatschap buitenland

Ook als je in het buitenland woont kun je nog lid worden van GRAS. Het enige verschil is dat de contributie iets hoger is vanwege de hogere portokosten van het opsturen van het Take-Off magazine. Een lidmaatschap in Europa kost € 27,50, een lidmaatschap buiten Europa kost € 50,00.

Contributie

Het lidmaatschap geldt per verenigingsjaar, loopt van 1 januari tot en met 31 december en bedraagt €.20,00. Omdat we geen inschrijfgeld vragen, geldt deze prijs het hele jaar door. Je lidmaatschap loopt telkens tot het einde van het verenigingsjaar (31 december).

  • Lidmaatschap Nederland 2023 € 20,00
  • Gezinslidmaatschap 2023 € 5,00 
  • Lidmaatschap Europa 2023 € 27,50
  • Lidmaatschap Wereld 2023 € 50,00

Privacy

  • De Gilze-Rijen Aviation Society (GRAS) bewaart bij een lidmaatschap de persoonlijke gegevens van haar leden offline bij de ledenadministratie;
  • Persoonlijke gegevens worden alleen voor het lidmaatschap van de GRAS gebruikt en worden niet gedeeld met derde partijen. Enige uitzondering hierop zijn de gegevens die doorgegeven moeten worden aan de betrokken instanties voor het verkrijgen van toestemming voor bezoeken;
  • De persoonlijke gegevens van leden zijn alleen toegankelijk voor het GRAS bestuur;
  • Het is voor leden nog niet mogelijk om persoonlijke gegevens online in te zien of zelf te wijzigen. Om gegevens op te vragen of om wijzigingen door te geven, kan je mailen naar ledenadministratie@gras-spotters.nl;
  • Na beëindiging van het lidmaatschap bewaart GRAS de gegevens nog maximaal twee jaar voordat deze definitief worden verwijderd.

 

Mocht je er onverhoopt toch niet helemaal uit komen of nog andere vragen hebben omtrent het lidmaatschap, kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Voorletters
(zoals op identiteitsbewijs)
vul aub je voorletters in
Voornaam
vul aub je voornaam in
Tussenvoegsel
Achternaam
vul aub je achternaam in
Adres
vul aub je straatnaam en huisnummer in
Postcode
vul aub je postcode in
Plaats
vul aub je woonplaats in
Land
Telefoon/Mobiel
vul dit aub in in verband met calamiteiten
Type legitimatie
maak aub een keuze
Identiteitskaart nummer
Paspoortnummer
Geboorteplaats
vul aub je geboorteplaats in
Geboortedatum
vul aub je deboortedatum in
E-mailadres
Ongeldige invoer
Lidmaatschapvorm (maak één keuze)


Ongeldige invoer
Anti-SPAM
Ongeldige invoer

basisbezoek voor leden

Nieuwsbrief ontvangen?